Geschenken voor iedereen

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk? Een mooi cadeau voor een jubileum of een geschenk voor de promotie van uw bedrijf of product? Of laat u liever uw eigen ontwerp maken? Bij de Bredemeijer Group bieden we tal van mogelijkheden binnen elk budget.

Bredemeijer
Een echte Bredemeijer theepot als relatiegeschenk? Of een set dubbelwandige glazen in het kerstpakket van uw medewerkers? Al sinds 1914 maakt Bredemeijer theepotten- en accessoires van hoge kwaliteit. Met een relatiegeschenk van Bredemeijer geeft u echt iets bijzonders weg. Bekijk onze uitgebreide collectie theepotten en accessoires!

Leopold Vienna
Met ruim 200 producten verdeeld over de categorieën Koffie & Thee, Barbecue & Outdoor, Wijn & Champagne en Bar & Cocktail vindt u altijd het perfecte relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk! Leopold Vienna producten zijn praktisch, modern en van uitstekende kwaliteit. Bijna alle artikelen kunnen gepersonaliseerd worden met een logo of tekst.

Zilverstad
Naast een uitgebreide collectie aan tijdloze en bijzondere geschenken, biedt Zilverstad vooral ook maatwerk aan (bijvoorbeeld jubileumspelden, manchetknopen, lepels en miniaturen ). Wij hebben de kennis en kunde in huis om uw ideeën te ontwikkelen tot originele geschenken met een hoge attentiewaarde. Zilver, verzilverd, goud, verguld, brons of tin, we helpen u graag met de keuze en het ontwerp. Ook kunt u producten uit onze standaard collectie voorzien van een gravure. In onze moderne graveerstudio hebben wij een uitgebreid databestand met afbeeldingen en lettertypes.

Tevens is het mogelijk om uw huisstijl of logo te  laten graveren. Zowel laser- als diamantgraveringen zijn mogelijk.

Heeft u interesse in een van onze producten als relatiegeschenk, of wilt u meer informatie over de diverse maatwerkmogelijkheden? Neem dan contact op met onze afdeling Relatie via relatie@bredemeijergroup.com of bel 088-7302930.