Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

Ja, ik ga akkoord X
Vanwege COVID-19 kunnen levertijden van onze webshop afwijken

Wat maakt koffie duurzaam en eerlijk?

Koffie is een van de meest populaire dranken ter wereld, maar niet elke soort koffie wordt duurzaam geproduceerd. . Duurzame koffie kun je herkennen aan een keurmerk. Dit keurmerk garandeert de normen voor eerlijke productie. In dit blog vertellen wij je wat eerlijke productie inhoudt.

Lees meer

De kunst van de tijd nemen: Slow Coffee doe je zo!

Slow coffee is de afgelopen jaren snel gestegen in populariteit. Maar wat is slow coffee nou precies? Wij vertellen het je!

Lees meer

Hoe organiseer je een winterbarbecue?

Een barbecue organiseren in de winter is minstens net zo leuk als een barbecue in de zomer. Maar hoe maak je een winterfeestje nu tot een succes? In deze blog delen wij onze tips voor een overheerlijke en gezellige winterbarbecue!

Lees meer

Cocktailparty organiseren: tips voor de feestdagen

 

Een van de meest populaire manieren om de feestdagen te vieren is met een cocktailparty. Maar hoe organiseer je nu eigenlijk een cocktailparty? Wij hebben de basics voor je opgeschreven! 

 

Lees meer

De lekkerste cocktailrecepten

Op zoek naar leuke cocktailrecepten? Je vindt ze in dit receptenboekje.

Lees meer

Wist je dat ... champagne

In een standaard champagnefles zitten ongeveer 50 miljoen bubbeltjes.

Lees meer

Wine o'clock

Het serveren van wijn lijkt in eerste instantie erg eenvoudig. Je kiest een fles, neemt een wijnglas, ontkurkt de fles en schenkt de wijn in het glas. Niets is echter minder waar. Het schenken van wijn is een ritueel dat de nodige aandacht verdient. En hoewel we niet allemaal sommelier zijn, zijn er wel een paar eenvoudige regels waarmee we rekening kunnen houden. Zo kom je niet alleen professioneel over, maar geniet je ook nog meer van de wijn die je schenkt.

Lees meer

Koffie op z'n best: zo doe je dat

Eindelijk weekend, tijd voor een heerlijke koffie en misschien wel een krantje erbij. Maar hoe maak je nou echt een goede koffie? Een goede wijn schenk je zo uit een fles maar met koffie werkt het net even anders. Ben jij een fijnproever? Dan lees je in dit artikel waar je allemaal op kunt letten om te zorgen dat je een heerlijke aromatische koffie kunt bereiden voor jezelf.

Lees meer

Cocktails met thee

Dat je ook heerlijke cocktails en mocktails kunt maken met thee is al enige jaren bekend. Maar hoe doe je dat nu? In dit blog vertelt Mariëlla Erkens je er alles over! 

Lees meer

4 zomerse cocktailrecepten

Wij zijn gek op van die heerlijke lange zomeravonden waar je eindeloos in de tuin of op het balkon kunt zitten. En daar hoort natuurlijk een lekker koud zomers drankje bij. Daarom geven wij je vier recepten voor frisse cocktails die perfect bij dit moment passen. Voetjes omhoog en genieten maar!

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2