Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.            

Ja, ik ga akkoord X
Vanwege COVID-19 kunnen levertijden van onze webshop afwijken

Wijn en eten: coquilles in knoflookboter met rode wijn

Het concept ‘wining and dining’ is over de afgelopen jaren erg in populariteit gestegen. Mensen zijn niet alleen meer op zoek naar een goed glas wijn bij de maaltijd maar willen de volledige beleving. Zo kun je bij veel restaurants terecht waar de gerechten en wijnsoorten speciaal op elkaar zijn afgestemd en het personeel je alles kan vertellen over de unieke smaakcombinaties. Maar je kunt natuurlijk ook een lekkere wijn en goed eten thuis serveren. Creëer thuis dat authentieke restaurantgevoel met ons recept voor coquilles in knoflookboter met rode wijn.

Lees meer

Wijn en eten: platbroodpizza met een witte wijn Spritzer

In de zomer genieten we vaak van een leuk avondje borrelen of dineren. Dit kan natuurlijk op een terras, maar het is ook ontzettend gezellig in de eigen achtertuin of op het balkon. De combinatie van een goed wijntje en lekker eten maakt zo’n avond helemaal af. Daarvoor bedachten wij een licht en zomers gerecht met een sprankelend drankje: de platbroodpizza en witte wijn Spritzer. Omdat het een lichte, frisse maaltijd is met een vrij lichte wijn is deze ‘wine and dine’-combinatie perfect voor een zomerse dag!

Lees meer

Spicy Mango Margarita & Mexicaanse Ceviche Taco’s

Gastblog door: Cocktailicious

De Spicy Mango Margarita is een lekkere spicy margarita. Wij hebben deze cocktail gecombineerd met heerlijke Mexicaanse Ceviche Taco’s! Houd je van pittig? Dan zijn dit zeker recepten voor jou!

Lees meer

Cocktail & food pairing: de Sinaasappel Mojito en Cheesy Nacho’s!

Nacho’s en Mojito’s! De perfecte combinatie als je het ons vraagt. Wij hebben een vrolijke zomercocktail gekozen, namelijk de Sinaasappel Mojito. De cocktail hebben we gecombineerd met een overheerlijk bord vol met cheesy nacho’s uit de oven. De combinatie van een verfrissende, zoete cocktail met een bord vol met smeltende nacho’s zal je verassen! Hoe je deze cocktail en dit gerecht bereidt vind je in dit blog.

Lees meer

Vrolijke zomercocktail: de Sinaasappel Mojito

Switch it up met een Sinaasappel Mojito! Deze vrolijke cocktail is zoet en verfrissend en smaakt het beste op een warme zomermiddag. Zo maak je ‘m!

Lees meer

De Moscow Mule

Een verfrissende cocktail met een kick: dat is de Moscow Mule! Het is een simpele cocktail om te maken en hij ziet er ook nog eens fantastisch uit. Zo maak je ‘m!

Lees meer

Creatief met cocktails: technieken, smaken en meer!

De beste cocktails ontstaan uit creatieve technieken en inspirerende smaakcombinaties. Ben jij iemand die graag nieuwe recepten uitprobeert? Step up your game met onze tips en tricks, smaakcombinaties en meer!

Lees meer

Zo maak je de perfecte Mojito

Elke cocktail wordt gemaakt volgens een uniek recept. Ben jij een echte cocktail connaisseur in the making? Zo maak je de perfecte Mojito met onze cocktail mixing set! De Mojito is een frisse, zomerse, Cubaanse cocktail met rum, limoen en munt. Er is niets fijner dan relaxen met een verfrissende cocktail van eigen hand!

Lees meer

Cold brew koffie: inspirerende smaakcombinaties!

Koffie! We houden er allemaal van. Koffie geeft ons frisse energie en door het zelf klaarmaken van een speciale koffie creëer je ook een rustmoment. Er zijn heel veel verschillende manieren om koffie te bereiden. Soms wil je heel graag die shot cafeïne, maar heb je geen zin in een hete bak koffie. Probeer dan een cold brew!

Lees meer

Whiskey Mojito: speciaal voor de mannen

“When life gives you limes, you make: A Whiskey Mojito!” Dit cocktailrecept voor een Whiskey Mojito is speciaal voor de mannen (en de vrouwen die een goeie whiskey ook wel kunnen waarderen!). Zo maak je ‘m!

Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3