De leukste kerstcadeaus voor cocktailliefhebbers

kerstcadeaus voor cocktailliefhebbers

Het is bijna kerst, wat betekent dat het tijd is om de perfecte cadeaus voor vrienden en familie uit te zoeken. Heb je een cocktailliefhebber op je lijst en ben je op zoek naar ideeën? Verras ze met een cadeau uit onze lijst cadeaus met cocktailthema!

 

Cocktailtools voor beginners

Als je net begint met het maken van cocktails, heb je eerst een basisopstelling nodig. Denk aan een jigger, zeef, shaker, etc. Onze cocktailshakers zijn er in verschillende maten en designs. Kies de perfecte shaker uit voor een beginnende mixoloog. Maak je startersset compleet met bijvoorbeeld een setje jiggers en een muddler of strainer. Mix & match je favoriete producten uit onze collectie en stel een leuke set samen!

 

Cocktail giftsets

Of je nu een beginner of een pro bent, met een cocktail giftset zit je altijd goed! Een goede basisset is onmisbaar als je thuis cocktails wilt maken. Wij hebben een aantal verschillende sets om uit te kiezen, afhankelijk van het type cocktailliefhebber natuurlijk! Kies uit onze gin tonic set, cocktail mixing set, Boston shaker set, bar set start en natuurlijk onze 7-delige bar set. Met een cocktail giftset maak je de feestdagen extra speciaal!

 

 

Best verkocht

      

Cocktail mixing set                           Gin tonic set                                  7-delige bar set

 

Breid de collectie van een cocktailpro uit

Elke cocktailpro heeft al een arsenaal aan cocktailtools, maar ze kunnen er natuurlijk nooit genoeg hebben! Kies een mooie stijlvolle shaker of een leuke giftset uit voor speciale cocktails. Je kunt hun collectie ook uitbreiden met accessoires zoals een stijlvolle matzwarte ijsemmer, stoere RVS ijsblokjes of RVS rietjes.

 

Bekijk onze collectie cocktailproducten en vind het perfecte cadeau. Fijne kerst!