Cocktailbox: thuis leuke cocktails maken!

 

Het afgelopen anderhalf jaar hebben we veel nieuwe dingen ontdekt. Zo kunnen we thuis net zo lekker uit eten als in een restaurant en maken we er een feestje van door bijzondere cocktails te maken. Je kunt tegenwoordig zelfs een cocktailbox laten thuisbezorgen waar alles in zit om thuis leuke cocktails mee te maken! Wij bestelden zo'n cocktailbox en probeerden hem uit. Benieuwd naar onze ervaring? Lees dan snel verder!
 

Wat is een cocktailbox?

Een cocktailbox is een luxe pakket met daarin alles wat je nodig hebt om thuis cocktails te maken. In een cocktailbox vind je vaak deze items: een shaker, een aantal cocktailrecepten plus bereidingswijze in de vorm van aan instructiefilmpje en de ingrediënten voor de cocktails (inclusief vers of gedroogd fruit en siropen). Je moet wel zelf al cocktailglazen hebben!

 

Hoe werkt het?

Als je zelf een keer thuis cocktails wilt maken is dit een hele fijne, laagdrempelige manier om dat te doen! Allereest moet je nadenken over wat voor een cocktails je lekker vindt. Oriënteer je op jouw smaken en kies een leuke cocktailbox uit. Daarna hoef je eigenlijk niets meer te doen totdat de cocktailbox bij je thuis wordt bezorgd. Wat wij als positief ervaarden toen we de cocktailbox bestelden, is dat je niet allerlei ingrediënten in huis hoeft te halen waar je maar een beetje van gebruikt en die na afloop in de kast verdwijnen. De box bevat namelijk afgepaste hoeveelheden.

 

Cocktailbox van JD Hospitality

 

De luxe cocktailboxen van JD Hospitality zijn compleet uitgerust. In een cocktailbox vind je alle ingrediënten voor zes cocktails, professionele instructievideo’s, een RVS cocktailshaker, huisgemaakte siropen en vers fruit. Het is aan te raden de box binnen een week te gebruiken en de verse producten in de tussentijd in de koelkast te bewaren. De visie achter deze cocktailboxen is dat je altijd van een mooie cocktail moet kunnen genieten.

 

“De kracht van de box zit hem niet alleen in de drankjes, maar juist ook in de “ervaring”. Het leven is te kort voor matige drankjes!” – JD Hospitality

 

De Girls Night Out

Wij probeerden de JD cocktailbox #3: Girls Night Out! De Girls Night Out box bestaat uit de volgende cocktails: de 43 Sour, de Pornstar Martini en Op ’n Roze Wolk. De 43 Sour is een lichtzure cocktail met als hoofdingrediënt Licor 43. De Pornstar Martini is een elegante cocktail met passievrucht en vanille vodka. Als laatste heb je Op ’n Roze Wolk: een zoete cocktail met vodka en peach tree. Houd je van zoet? Dan is dit de cocktailbox voor jou! 

 

Probeer het zelf!

Een cocktailbox uitproberen is een leuke activiteit om samen met vrienden of familie te doen. Door de professionele instructievideo’s maak je zo de lekkerste cocktails en heb je gegarandeerd een geslaagde cocktail night. Wij zeggen: doen!