Heerlijke herfstkoffierecepten om thuis te maken!

 

Koffie! We houden er allemaal van, maar misschien nog wel een beetje meer in de herfst. Wij hebben de allerlekkerste herfstkoffierecepten voor je op een rijtje gezet. Allemaal makkelijk thuis te maken!

 

Pumpkin spiced latte

Wat past er nu beter bij de herfst dan een pumpkin spiced latte? Dit drankje is ontstaan toen Peter Dukes na een hap pompoentaart ook een slokje espresso nam en besloot dat de wereld niet zonder deze combinatie kon. Daar zijn we hem eeuwig dankbaar voor! Het recept voor deze herfstige latte vind je hier.

 

Koffie met speculaaskruiden

Tegenwoordig liggen de speculaasbrokken en pepernoten al in september in de winkel. Helemaal terecht, vinden wij, want speculaas is ontzettend lekker! Daarom is een heerlijke combi voor de herfst een koffie met speculaaskruiden. Het recept voor deze spicy speculaas latte vind je hier.

 

Kaneel cappuccino

Zodra de herfst om de hoek komt kijken vind je in bijna alle recepten wel kaneel terug, dus waarom niet in koffie?! Het allerlekkerst is als je je cappuccino ook nog bestrooit met kaneel en kaneelsuiker, voor de echte zoetekauw! Het recept voor de kaneel cappuccino vind je hier.

 

Frangelico latte

Voor de echte waaghalzen onder ons is er de Frangelico Latte! Deze herfstige koffie is niet voor tijdens de werkdag, maar 100% heerlijk in de avond. Je warmt er binnen no-time van op! Het recept voor deze herfstkoffie vind je hier.

 

Chocokoffie Deluxe

Chocolade en koffie, de perfecte combinatie voor een avond op de bank terwijl het onweer buiten losbarst. Tip: koop je favoriete chocolade. Wat je niet gebruikt in het recept kun je lekker opeten terwijl je geniet van je chocokoffie! Het recept vind je hier.

 

Cold brew ijskoffie met honing en notenlikeur

Ijskoffie wordt vaak gezien als een drankje dat alleen lekker is in de zomer, maar niets is minder waar! Zeker als jij lekker warm binnen zit geniet je nóg meer van een cold brew. Voor de echte zoetekauw is een cold brew met honing en notenlikeur een echte aanrader. Het heerlijke zoete recept voor deze ijskoffie vind je hier.

 

Cold brew ijskoffie met donkere chocoladesiroop

Dat chocolade en koffie een goede combinatie zijn wisten we al, maar in een cold brew komt de chocoladesmaak nog meer tot zijn recht! Tip: gebruik een pure chocoladesiroop voor een echte smaaksensatie. Het recept voor de cold brew chocolade vind je hier.

 

Cold brew ijskoffie met verse gember en chili

Chili in je ijskoffie? Zeker weten! Je moet niet bang zijn voor een beetje pit, want deze ijskoffie geeft een ontzettend kruidige kick. Niet alleen lekker, maar ook een boost voor je weerstand. Het recept voor de cold brew gember en chili vind je hier.

 

 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Probeer dan eens deze lekkere koffiecocktails voor de herfst!